tiistai 14. helmikuuta 2017

Hyvää ystävänpäivää!

Pahoitteluni blogihiljaisuudesta - näillä 'uusilla' apeilla bloggaaminen takkuaa edelleen, ja työtkin alkoivat vuodenvaihteen lomailun jälkeen rytinällä ja ja ja... Ei täältä tietysti aina niin raportoitavaakaan ole, mutta noita kissan kuvia kertyy sentään. :) Hyvää ystävänpäivää nyt kuitenkin! Happy Valentine's Day to you! Here in Finland we celebrate it more as a day of friendship.
Ystävän kanssa on mukava viettää vaikka mini-laneja. Ompelupiireissä lanit tarkoittavat kerääntymistä yhteen ompelemaan vaikka yötä myöten. Ystäväni tuli koneineen meille ja sitten vaan annettiin surrata! :) Suosittelen vilpittömästi kaikille, perheellisillä saattaa toki olla hieman järjestelemistä ensin...
Ennen laneja kannattaa leikata valmiiksi to do -listalla olevat ompelukset. Kivinta on ehkä ommella jotain melko simppeliä, jotta ompelun lomassa voi myös seurustella.
Meillä koneet mahtuivat mukavasti keittiönpöydälle, jatkojohtoa tässä kyllä tarvittiin. Ompelun lomassa ruokailtiin ihan olohuoneessa. Tällaisia seikkoja on hyvä vähän miettiä etukäteen; on mukavaa, jos koneita ei tarvitse raivata kesken kaiken pois ja kätevää, jos ruokaa saa helposti ilman että ompeluaikaa kuluu kokkaamiseen.
Päivän aikana sain kuusi tunika-mekkoa ja yhden pitsineuletakin mukavaan vaiheeseen, harmi vain, etteivät ne ole siitä juurikaan edenneet. Ompelukoneeni kaksoisneulasysteemit jatkavat keljuiluaan aina välillä...
Uusia ideoita riittää kyllä, ihan takkiakin kiinnostaisi kokeilla.
Ei tule aivan heti pulaa materiaaleistakaan... Kankaiden yönä tein tämän verran löytöjä, ja hamstrasinhan minä Eurokankaan vitosen päiviltäkin jonkun 30 metriä kankaita, mutta ne ovat enimmäkseen sisustukseen.
Viime viikko mulla meni kuumeessa flunssan kourissa, mutta nyt alkaa helpottaa. Jospa sitä aas kohta jaksaisi, edes jotain! ******* Sorry for the the blog silence... I am still not comfortable with these new (to me) blogging apps, and of course work has been draining as usual. However, I have managed to do something crafty - at least hoarding fabrics! We also had a little sew together day with my friend, and I got plenty done though nothing finished. Last week I was with a flu but now it's getting better, so hoping to have more to post soon!