lauantai 21. maaliskuuta 2015

Käsitöitä ja kissankuvatusta

Some crafts and kittypics

Tervehdys pitkästä aikaa! Tänään ohjelmassani on stressinpurkua ihan Helsingissä asti shoppailemalla, mutta muuten olen viimeaikoina rentoutunut käsitöiden parissa. Erityisesti ompeluun sain uutta kipinää, kun koneet nyt tuntuvat toimivan ja havaitsin, miten isoksi kangasvarastoni onkaan päässyt kasvamaan... ( ja sen kunniaksi, intoa ylläpitääkseni, olen tietenkin ostanut uusia kankaita, mutta älkää kertoko kelleen.)

Työkö stressaa? Kisuterapeutti auttaa! Some kitty-therapy helps with work related stress.


Ja virkkuukoukku auttaa kaikkeen vaivaan. Alkuperäinen ajatus oli tehdä torkkupeitto erilaisista ruuduista erilaisissa harmaan sävyissä. Sitten hoksasin, että näistä ristiruuduista voisi tulla yhteen tilanteeseen sopiva lahja, hmm... No katsotaan, miten nyt innostun näitä virkkaamaan. Edellinen torkkupeittoprojekti onkin jo reunusta vaille valmis.

Crocheting helps with anything. This is maybe a start of a new blanket.


Ihanan nopea ommeltava. Uusimman Ottobren viimeisimmän naistenkaavalehden ohjeesta lyhythihaiseksi muokattu (kangasta olikin naftisti) kotinuttu. Kaksi pitkähihaistakin jo valmistui, mutta niistä ei ole vielä kuvaa.

Wonderfully quick sew. Pattern by Ottobre with some alternations such as shorter sleeves.

Flunssan jälkimainingeissa tee maittaa. Nessi varmistaa laadun. Some tea for the one in flu. Nessi monitor the quality.

Mitä tahansa ja missä tahansa puuhastelenkin, Nessi kyllä keksii tekemistä samoilla kulmilla. "Whatever you do, where ever you do it, I will be right there waiting for you."

 

Lauantaihali Nessiltä! A Saturday hug from Nessi!

Nyt pitääkin kiitää jo bussille. Mukavaa viikonloppua! Now I have to hurry to the bus and to Helsinki. Have a great weekend!


 

3 kommenttia:

  1. Kiitos! Mukavaahan tuolla oli! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania mekkoja olit ommellu helmikuussa. Joko on ollu käytössä, ja hyviksi havaittu? Nauroin aikani "avonaiselle munkin kaavulle" :) :)

      Poista