perjantai 10. huhtikuuta 2015

Pin-up -kissa ja virkattu torkkupeitto

A pin-up-kitty and a crocheted blanket

Työntäyteinen tervehdys! Puuhaa tuntuu riittävän sitä enemmän mitä keväämmäksi edetään, mutta onneksi sentään pääsiäisen sai kyläillä ja lepäillä rauhassa. Nessin kuvia on taas kertynyt kaikille mahdollisille laitteille, joten päivitänpä edes niitä...

Spring only gets busier, but at least we got to visit family and have some rest for Easter. Here's a little up date of Nessi's latest..


Pääsiäisen kylättelyjen jälkeen uni maittoi omassa pedissä. One sleepy cat in her very dear bed after Easter travels.


Uskollinen avustaja espanjan opinnoissa. Helping me study Spanish...


PT vahtimassa kotijumppaa. My personal trainer watching my work out... Yep, I'd better workout at gym.


Nessin terveiset kameralle. Nessi's hello to the camera...

Ja vielä, vihdoinkin jotain valmista virkkuurintamalla! Pääsiäisenä sain pääteltyä... Lankana tässä on Novitan Isoveljeä ja Usvaa, ja idean olen bongannut jostakin Novitan lehdestä vuoden, parin takaa. Torkkupeitto on vain yhtenäinen, tosi iso isoäidinneliö.

Got this blanket finished on Easter. It's just one huge grandma's square. Yarn by Novita.


Peitto meni miehen vanhemmille 50-vuotishääpäivälahjaksi ihan ehkä himpun jälkikäteen, ja ainakin värit sopivat kivasti heidän olohuoneeseensa. I gave to blanket to da in-laws for a 50-year wedding anniversary, and at least the colors are just right dor their living room.

Oikein mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!

Have a nice and sunny weekend!


 

2 kommenttia:

  1. Tämä on ihana ! Alankin väkertämään tällaista näin syysiltojen iloksi ja lämpimäksi. Käytän seiskaveikat joita kasaantunut kaapin pohjalle, muutama erivärinen Jussi-lankakin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tuo on just hyvä jämälangoille, kun peitosta voi tehdä tasan niin ison kuin lankoja riittää; tosin viimeisiin kerroksiin eivät aivan pienet nöttöset enää riitäkään, joten kannattaa järjestellä langat sen mukaan.

    VastaaPoista