torstai 7. toukokuuta 2015

Söpöliini Nessi ja superdieettaava mamma

Nessi the cutie and mama on a diet

Pahoitteluni pitkästä bloggaustauosta! Lukuvuoden lähetessä loppuaan työjuttujen kanssa on riittänyt puuhaa, ja viikonloppuisin on riittänyt menoa. Söpöisiä kissan kuvia onkin kertynyt laitteille...

Sorry for the longish break, work has kept me very busy now that the end of the semester is approaching. Well, that just means plenty of kitty-pics, then!

Nojatuolin suojaksi löytyi kirpputorilta nätti virkattu peitto, josta Nessi tykkää kovin. Found this lovely crocheted blanket to cover an armchair from a flea-market; Nessi just loves it.


 

Pulskien varpusten bongaus ikkunasta on Nessin mielipuuhaa. Ulkonakin on viihdytty taas sään lämmettyä, eilenhän Lappeenrannassa nautittiinkin kevään tähänastisesta lämpöennätyksestä. Vaan toki ettoneetkin maittavat.

Nessi enjoys bird watching through the window, but also enjoyes going out now that the weather is warmer again.

Minä puolestani aloitin maanantaina Superdieetin Fitfarmin nettivalmennuksessa. Nessin mielestä ilmeisesti aivan turhaa touhua... ;) Kovasti se osallistuu kotijumppiin hyökkäämällä jumppamaton kimppuun ja vahtimalla, että teen liikkeet puhtaasti. Sama ruokakin sille välillä maistuu...

I started a superdiet on Monday. Nessi supports me by monitoring my exercising and sometimes even by sharing my meal...

Ainakin tällä ekalla viikolla tässä dieetissä saa kyllä syödä, ja onnekseni minä pidän rahkasta ja raejuustosta... On mulla silti aina pieni nälkä, joten pienellä kauhulla odotan seuraavia viikkoja. Treeni sentään tuntuu mukavalta, olen tehnyt tähän mennessä kotijumppia ja aerobisia. Kuntosalille ajattelin mennä vasta ensi viikosta, kun kroppa on vähän tottunut rasitukseen. Aerobisena teen ryhmäliikuntatunteja tai lenkkejä, kun teen tässä samalla Motiviren lenkkihaastetta. Tavoitteena on päästä rapakunnosta sellaiseen kuntoon, että voin hölkätä viisi kilometriä ilman sydäriä ja toisaalta kiinteyttää kroppaa niin, että tuo keskivartaloni salakavalasti vallannut outokumpu madaltuu... Olisi se kiva, jos naisella rinnanympärys olisi isompi kuin vyötärönympärys! :)

Sofar the diet goes ok, but this is just the first week of it... I get to eat quite enough, although I am a little bit hungry most of the time. Exercising has started pretty nicely, I've begun by working out at home and by doing cardio by walking/jogging and at dance lessons.

Onko teillä muilla suunnitelmia kesäkuntoon pääsemiseksi, tai tarvettakaan siihen?

Do you have any plans or need for that matter to get fitter by summer?

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti