keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Kissa laatikossa ja himohamstraaja puuhissaan

Cat in a box and a hoarder hoarding...

No mutta tervehdys, pitkästä aikaa! Sain muistutuksen äidiltä lukijoilta, että blogiani kyllä seurattaisiin, jos vain vaivautuisin sitä välillä päivittämäänkin. En minä bloggaamiseen ole kyllästynyt, mutta muut touhut ovat vallanneet ajatukset, ja näitä teknisiä härveleitä on saanut käyttää töissä niin paljon, että viehätys on karissut. Kuvien valikointi ja muokkaus tästä valtavasta määrästä tuntui työläältä ajatukselta, joten tauko oli kyllä ihan paikallaan: nyt tämä puuha taas maittaa! :) Tähän postaukseen valitsin muutaman tuoreen kuvan söpöliini-Nessistä, syyshamstrauksistani ja yhden ompeluksenkin.

Hello at last! I was reminded by my mom readers, that I should post something once in a while. Sorry for the long break! I didn't get bored of blogging, but with the machinery I had to use too much at work, too. Apparently I just needed a pause; the up side is that now I have plenty of pics to choose from and a good apetite for blogging! For this post I chose some fresher pics of ever so cute Nessi, some of my hoarding for winter and one thig I got sewn, too.

Ensinnäkin viime kuussa vietettiin kankaiden yötä, jolloin nettikaupat pitivät erilaisia ale-tuokioita. Pitkään vahtimani Ehta-kaavan sai edullisesti pakettina sivusaumattoman leggins-kaavan kanssa, ja mukaan tarttui vielä tarjoustrikoota ajatuksena tehdä siitä sitten leggarit. Juu ei, vähän kangas näyttäisi näkyvän läpi kun venyttää.
Hey these were on a sale! So a new pattern for leggins and a hoodie/dress/tunic/t-shirt and some jersey were a must!

Pehemiän ale-pussi. Tuo bambi kangas on niin pieni, ettei siitä oikein mitään saa, mutta muut ovat oikein hyvän kokoisia. Some jersey - with a very good discount, of course.

No, ei ne hukkaan menneet. Pilkkukangasta oli pala jo ennestään, joten sain testattua jo Ehtaa. Hyvä tunika kotikäyttöön syntyi normaalisti käyttämässäni koossa ilman saumanvaroja. Napakka tuli, kun taas olen päässyt plösähtämään... Nyt on paljon ompeluksia viimeistelyä vaille valmiina, joten sen alan postauksia on varmaankin luvassa lisää.

The first sewing of these new fabrics was a tunic with that Ehta-pattern. A nice project to make and a wearable result, although I could loose so weight again so clothes would look better on me... I have plenty of half finished sewing waiting, so more crafty posts can be expected!


En toki hamstraa pelkästään kässäkamaa. Kirjat ovat suuri heikkouteni... Viikonloppuna pääsin piipahtamaan Helsingin kirjamessuilla, ja sieltä tarttuivat mukaan nämä ynnä pari lahjaa. Helkavirsiä-sarjakuvakirja on erityisesti kiehtova, mutta en ole vielä perehtynyt siihen tarkemmin. Muut saanevat odottaa, että saan tämän vuoden lukuhaasteen suoritettua.

Last weekend made a too quick visit to Helsinki bookfair, and got home with these. They just have to wait until I get this year's reading challenge complited.

Ai joo, ja olihan ne kirja-alet kirjakaupoissakin... Oh and there were sales in bookstores, too...

... Ja ehkäpä ihan pieni satsi lankaa on tullut hommattua, mutta ainakin kisu nauttii!
... And perhaps some yarn has been hoarded again, but at least the kitty enjoys!
Mukavaa päivää sinulle! Have a nice day!

 

1 kommentti: