perjantai 3. kesäkuuta 2016

Sellainen toukokuu

Such was May

Kiirettä on pitänyt, pahoitteluni bloggaustauosta. Toukokuu vain hujahti ohi, vaan onneksi jokunen kuva jäi.

May passed by so quickly, but I managed to snap some pictures at least.

Serpentiinit pysyivät kisun viihdykkeenä hyvän tovin. No rush cleaning away the First of May decorations...

Tarvitsin uutta helppoa neulottavaa kokouksiin. Puro batikista tulee ehkä joskus hame, jos kisu suo.

This yarn shall be a skirt, if kitty allows it.

Siivosin vaatehuonettani konmari-hengessä ja siitä hyvästä rytkyä on mennyt Uffille, Toriin myyntiin ja Siivouspäivän pihakirppiksellekin, jälkimmäiseen tosin kovin laihoin tuloksin. Katsotaan, suoriudunko vielä torikirppikselle tänä kesänä. Kyllä tuota tavaraa näköjään aina vain kertyy, mutta tila ei lisäänny... Olen nyt opetellut olemaan shoppailematta ja lainaamaan lukemista kirjastosta. Tosin ainakin kesäksi lukemista riittää ihan omassakin hyllyssä vielä. Nessi osallistuu mielellään siivoukseen ja lajittelu- ja hinnoittelupuuhiin.

I've done some cleaning with Konmari-method in mind. I've sold some stuff and donated, too. I try not to shop for more and I try to keep in mind that you can also get some reading from the library. Hmm, maybe we'll have just enough space to live here.

En ole paljoa pihahommiin ennättänyt, vaan onneksi tällaisessa vanhassa puutarhassa kasvit osaavat jo sinnitellä omin neuvoin. Vanhat omenapuumme kukkivat komeasti, toivottavasti tulee omenoita sitten syksyllä.

I haven't really had time for gardening, but luckily this kind of old garden seems to manage on its own quite nicely.

Ensimmäinen pioni jo kukki ja raparperisadosta on ennätetty nauttia.

Riippukeinu odottaa lomaa ja aurinkoisia päiviä. My reading spot in the sun just waiting for a holiday.

Omenapuutarhassa riittää rappioromantiikkaa, kun kukat ovat jo varisseet ja kalusteet kaipaisivat huoltoa. No, nyt sataa ja ukkostaa heti viikonlopun kunniaksi, joten olkoot... Mukavaa viikonloppua säistä huolimatta!
There's this and that to do in the garden, but we got a thunder for weekend's sake, so I'll just let it be for now... Have a lovely weekend whatever the weather!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti