torstai 30. lokakuuta 2014

Kissa ympyrässä (tai sitten ei)

Nessi in a circle

Kovasti on ollut nyt tohinaa sellaisesta, että kissa haluaa vallata ympyrän, jos sellaisen on lattialle merkinnyt. Pitihän sitä heti kokeilla.

It has been quite a phenomenom in Finland to make somekind of a circle on the floor and then be amazed when the cat goes and sits on it. Well, not our Nessi, she attacked it instead.

Nessi suhtautui mokomaan terveen epäilevästi ja hyökkäsi sitten ympyränä toimineen vyön kimppuun. No, en tietenkään luovuta, vaan illalla kokeillaan uudelleen! Ehkä ympyrän laitojen pitäisi olla paksummat, ettei Nessi pitäisi sitä matosena.

Näihin tunnelmiin ilta päättyi. Vähän jotain epäilyttävää mokomassa ympyrässä...

This is how the evening ended. Still suspicious.

Eilisilta oli muutenkin jännittävä. Mies oli nimittäin keksinyt tuoda Nessinkin minua vastaan juna-asemalle! Kylläpä ilahduinkin! Nessi tosin sai odottaa autossa. Se matkusti valjaiden ja hihnan avulla mukavasti sylissä ikkunoista kurkistellen. Tulomatka oli ollut hieman haasteellisempi, mutta pelkääjän paikalla se oli viihtynyt aika hyvin. (En kuitenkaan suosittele tällaista matkustustapaa, koska se ei ole turvallisin.) Niinpä Nessi pääsi mukaan kauppareissullekin, ihan piipahduksen verran odotteli autossa. Kuka tässä mitään koiraa kaipaa...

Yesterday Nessi got to pick me up from the railwaystation! That really surprised me and made me happy! She traveled in car nicely with the help of her harness and a leash. (Generally I wouldn't recommend this kind of travel as it isn't the safest method.) She waited in the car while we stopped for some quick grocery shopping. Who needs a dog anyway?

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti