lauantai 28. kesäkuuta 2014

Pionit kukassa

Loving my peonies

... Ja vähän muitakin - kuvausta kitkennän lomassa.

... And other flowers - a few snaps while gardening.

 

 

 

Tiikerililja? Joku äidiltä saatu kuitenkin.

Tigerlily?

Nukkeruusu on kasvanut reippaasti ja kukkii runsaasti. Rosa nitida.

Yritän tässä paikkailla huomenna alkavaa autoilulomaa varten, ihan kamalan vaikeaa. Meitä lähtee neljä meidän pikkuisella autolla, ja jos jotain tahtoo ostellakin, kaikkea tahtomaansa ei voi mitenkään ottaa mukaan. Haalin ensin kaiken mukaan tahtomani sängylle, ja sitten karsin, karsin ja karsin... Nessille onneksi tulee hoitaja ihan kotiin, niin ei tarvitse pakata senkin puolesta saatika raahata sitä minnekään.

Im trying to pack for a road trip that starts tomorrow. Awfully difficult to pack just the essentials. Luckily Nessi gets a kittysitter at home, that's awful lot less packing! :)

Päivityksiä Ruotsista ja Saksasta on mahdollisesti luvassa, jos wifit toimii. Sinisen kissan talo on myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä tauluna, joten ainakin osan kuvista voi katsoa sieltäkin.

So posts from Sweden and Germany to be expexted, if wifi-connections work. Sinisen kissan talo is also on Facebook, Instagram and a board in Pinterest, so you can see some of the pictures there, too!

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! Meillä on ollut kavereita kylässä ja Nessillä paljon leikitystä, kyllä nautitaan kaikesta tohinasta!

Enjoy your weekend! We're enjoying this very busy one with getting ready for the trip and having friends over. Nessi quite enjoys all the activity!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti