torstai 19. kesäkuuta 2014

Suloinen vapaus

Sweet freedom

Juhannusta vietetään - ehkä aivan viimeistä kertaa - appivanhempien mökillä ihan omassa pienessä saaressa. Nessi saa riekkua vapaana ensimmäistä kertaa, ja voi kyllä sanoa, että se on aivan mahdottoman rohkea kissi! Ei arastele ollenkaan mökkiolosuhteita, vaan on ottanut reippaasti haltuun koko pihamaan ja käväissyt jo laiturillakin ja jopa mökin katolla... Ainakin se saa täällä toteuttaa itseään ja olla ihan oikea kissa. Laitoin sille kyllä kulkusella varustetun kaulapannan, että linnuillakin on mahdollisuus. Ainakin toistaiseksi Nessi on nauttinut pelkästä vaanimisesta ja juoksentelusta.

 

Kissa ei niin kuumalla katolla. Cat on a roof.

We came to spend the Mid summer at in law's summercottage in a tiny private island. Nessi gets to run free for the first time of her life. I did put her a collar with a small bell so that birds have a chance, too. Sofar she has been happy just running around, climbing a little and chasing flies.


Kärpäsjahtia. Chasing flies.


Näissä maisemissa. Looking a lot like this now.


Ihanaa juhannusta kaikille! Muutamia Nessi-päivityksiä varmaan tulossa, jos laitteissa virtaa riittää, ja ensi viikolla sitten lisää Skotlantia, kunhan olen kotikoneen ääressä!

Happy midsummer to all! Here the sun doesn't set at all, so it is a must to stay up as well; you can even read all night without any lights on! If it isn't too cloudy, that is...

 

2 kommenttia: