lauantai 8. helmikuuta 2014

Uusia metkuja

Kitty has some new tricks




Eilinen eläinlääkärireissu meni mainiosti, mitä nyt autoilu kirvoitti vastalauseita, tai sitten kopassa olo keljutti ylipäätään. Rokotukset Nessi otti vastaan mukisematta, ja eläinlääkäri oli varsin mieleinen tuttavuus. Vaan sitten kotona... Pentuhan on erittäin energinen, kuten tietysti kuuluukin, mutta tämä purkaa energiaansa kiipeilemällä. Nyt se keksi makuuhuoneen sängynpäädyn - yllättävän kestävää muuten tuo Marimekon kangas - ja olohuoneen peilin. Kovasti sen tekee mieli kohti katonrajaa, ja menee sinne kyllä konstilla millä hyvänsä. Onneksi kätköistäni löytyi vanha laser-osoitin, tarkoitus on väsyttää se tänään punaisella pisteellä.

Kitty got the first round of her shots yesterday, and the trip to the vet went nicely. Only in the car she was somewhat loud... At home she was a little beast climbing every where: the headboard thingy in the bedroom and the mirror in the livingroom. She just is so very energetic and quite a bit of a climber! Well, today we've made her chase the red dot hoping to calm her down.




Niin viaton, niin viaton.

Just an innocent bystander.




 

4 kommenttia:

  1. Joo, etenkin kun nukkuu... Voin sanoa, että näky ja ääni on melko pelottavakin, kun itse yrittää nukkua ja katti on tuolla kankaan yläreunassa mitä lie juonittelemassa...

    VastaaPoista
  2. Kissanpenut on vaan niin ihania ja niiiiiin suloisia! Höpsö Nessi!!♥

    VastaaPoista
  3. Onhan ne - mutta myös vähän pelottavia: pitää oppia nukkumaan ihan uudella tavalla, kun esimerkiksi varpaita ei parane vilautella peiton alta... :)

    VastaaPoista