maanantai 17. maaliskuuta 2014

Lankahamsterin tunnustuksia

Confessions of a yarn hoarder




Viikonlopun saalista: en voinut vastustaa, kun halvalla sai! Yllättäen Eurokankaasta löytyi Novitan Keloa, ja 5 kerää maksoi vain 12 euroa. Tänään taidan käydä tuota lisää, jos löytyy, koska löysin sitten kivan ohjeen tosi pitkään neuletakkiin. Muut langat on Robin Hoodista, 7 veikkaa menin ostamaan torkkupeittoa varten, mutta ale-laarista löytyi kivoja keriä eurolla... No, lankahamstraus on tietysti aika pieni pahe, mutta on muistettava, että taannoiselta Helsingin-reissultakaan en kotiutunut tyhjin käsin vaan peräti viiden Isoveljen kanssa - yksi niistä meni sentään tulijaisiksi.

Facebookissa liityin Lankahamsterit-ryhmään, kun ajattelin, että vertaistuki voisi auttaa tähän vaivaan. Mitä vielä, sieltähän niitä lankoja vasta onkin kiva haalia, kun siinä tekee samalla palveluksen jollekin toiselle. Viime viikon saalis sieltä:

 

Saturday I went shopping. Came home with what's in the top picture. Joined a yarn hoarder -group on fb - managed to get what's in the picture above just in a week... Hopeless?

Viikonloppuna sitten yllättäen neuloinkin ahkerasti. Ikuisuusprojektissani Puro-tunikassa on melkein takakappale valmis! Sitten ei tarvita kuin se etukappale... Noista mohaireista mulla on suunnitteilla ainakin bolero, ja noista kaverittomista keristä voisi valmistua jonkinlainen peitto. Nyt vaan pitäisi mieluummin kuluttaa kuin kasailla noita lankoja...

So I spent much of the weekend knitting. An eternal project of knitting a tunic is almost half way now. And I can't wait to get my hands on all that mohair... A blanket, perhaps?




Nessi kyllä tykkää neulomisesta. Kovin mielellään se avustaa ja nappaa kerän pois jaloistani ja säntäilee sen kanssa... Ainakaan vielä siitä ei ole kuitenkaan tullut mitään vahinkoa.

Nessi is an eager assistant in knitting. She likes to take the yarn and run away with it. No harm done, so far.

Vähän täällä on sisusteltukin. We've done a bit decorating as well.




Työhuoneessa on paikka entisille ja nykyisille lemmikeille. Hylly on uusi, ihan K-raudasta tarttui mukaan, kun tiiliä haettiin... In study there's a space for past and present pets.




Keittiö. Tuolien yläosat on sentään jo suojattu. Kevätliina kaipaisi seurakseen kukkia, mutta se nyt on ihan mahdoton ajatus tänä keväänä. Kitchen is missing some flowers, but that's just an impossible idea this spring.

Arvonta on tulossa myöhemmin tällä viikolla, muistathan osallistua palkintojen äänestykseen sivun lopussa! Kasaan sitten jonkin kivan palkinnon toiveidenne mukaan ja julkistan arvonnan.

There will be a lottery later this week. At the end of the page you can still vote for the theme of the prize.

Mukavaa viikon alkua, pakkasessa ja auringossa sitä vietetään ainakin täällä! Have a nice beginning of the week, awfully cold but sunny here!

 

3 kommenttia:

  1. Ai mihin arvontaan?? Kuinka pitää käyttäytyä?

    VastaaPoista
  2. Arvonta ja ohjeet osallistumiseen julkistetaan päivänä minä hyvänsä...

    VastaaPoista
  3. Sininen kissa tiedottaa asiasta sitten myös Facebook-sivullaan :)

    VastaaPoista