lauantai 1. maaliskuuta 2014

T-paidasta pipo ja Nessin lauantai

Hat made of old t-shirt and Nessi's Saturday

Saumuri on surrannut näin hupenevan loman kunniaksi. Eihän se tuolinpäällysten tuunaaminen mitenkään onnistunut, kun kangas oli kovin haperoa. Rupesin sitten väsäämään erikseen selkänojien- ja istuinten suojia. Ihan kelvolliset saattaa tullakin, mutta pikkuisen kestää... Tarvitsin siis jotain nopsempaa puuhaa välipalaksi, ja keksin kyhätä t-paidoista trikoopipoja, kun sellaisia kuitenkin kevään tullen tarvitsen. Vanha pipo toimi kaavana.

I've been busy sewing this nearly ending holiday. While the chair cover -project still lasts, I wanted to do something quick for a change. I wanted to try and change some old t-shirts into hats using one old hat as a pattern.




Ihan kivoja niistä minusta tuli, ja kamalan kiva niitä oli kyllä tehdä.

Turned out quite neat, and they were awfully nice to do.

Nessi on tietystipitänyt seuraa ja leikkinyt niin kankaan suikaleilla kuin saksillakin. Ei käy touhu liian tylsäksi, ei.

Nessi has kept company and played with fabrics and scissors, so it doesn't get too boring.




Talon aamiainen. The house breakfast.




 

Monenlaisia leikkejä mahtui tähänkin päivään. Myös ulkona piipahdettiin, mutta lähinnä Nessi tärisee siellä, sisälämpötiloihin kun on tottunut... Lots of playing today. Nessi also got to go out, but she just shivers there cause it's still too cold...

 

1 kommentti:

  1. Kivoja pipoja ja ihana Nessi! Mulla on ollut tänään huilipäivä ompeluista...

    VastaaPoista