tiistai 4. maaliskuuta 2014

Paluu arkeen tähtien säihkeessä

Back to work with stars so bright

Loma loppui liian aikaisin, ja sisustusprojektini jäi ikävästi vähän vaiheeseen. Eiliseksi illaksikin juutuin Oscareiden ääreen, sentään kudin käsissä. No, oli se sen arvoista, ihanaa tähtien säihkettä ja hienoja puheita! Harmi, että Suomeen ei tullut Oscaria ja etten ole vielä nähnyt mitään voittaneista elokuvista. Teema vissiin aikoo näyttää niistä joitakin.

Holiday ended far too soon, and my house decorating is annoyingly unfinished... Yesterday I got nothing done but watch the Oscar's, but at least I got some knitting done. Well, it was worth it with so many bright stars and good speeches there! Too bad that the Finnish short film didn't get an Oscar as is that I haven't seen any of the winning movies yet. Some of them will be on tv here, though.




Kisu tahtoo huomioo. Kitty wants some attention.




Valmiina leikkeihin. Tuon tikun se kävi piilottamassa meidän sängyn alle, mutta älysin onneksi takavarikoida sen ennen kuin käytiin nukkumaan. Ready to play! She tried to hide that stick under our bed, but luckily I noticed and took it before trying to get some sleep.




Hän pääsee jo vitriinin päälle. Kukkaruukut ja erityisesti multa kiinnostavat. She can already jump on a cuppoard. Flowerpots are interesting.




Kaverin koira vieraili pihalla. Kovin jänskää. A friends dog visited our garden. Quite exciting.

 

 

Pikku riiviö on kunnostautunut erilaisissa kiipeilytouhuissa, mutta osaa se kyllä olla suloinen.

The little rascal has been quite a climber again, but she knows how to look cute...

Kohtuullisen kiireinen viikko tämä, kun on luvassa töitä ja siskon porukkaa kylättelemässä ja reissu Helsinkiin BSB:n konserttiin, mutta yritän ennättää postailla jotain, ainakin jos noita kyhäelmiä valmistuu.

This is a busy week with work, my sister's family visiting and my trip to Helsinki to see the BSB, but I'll try to post something especially if I get to finish any of my crafts projects.

Ihanaa keväistä viikkoa kaikille! Have a wonderfull and springly week you all!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti